Advies inzake sloop en recycling

Bij het slopen komen sloopmaterialen vrij. Het is belangrijk om zoveel mogelijk te streven naar recycling van materialen. Niet alleen is het storten van afvalstoffen kostbaar maar ook uit oogpunt van duurzaamheid is recycling verstandig.


De mogelijkheden voor recycling en “circulair slopen” beginnen reeds in de planfase van het project. De juiste aanpak van het werk en de meest effectieve planning zullen bepalen in hoeverre materialen kunnen worden gerecycled of in het afval stadium terecht komen.

Wij kunnen U uitgebreid adviseren ten aanzien van de meest effectieve wijze van slopen. Daarbij letten wij op de technische aanpak van het werk, de mogelijkheden om te recyclen en de tijdsduur.

Wij kunnen een specifiek bouwstoffen onderzoek verrichten waarbij materiaalstromen in het sloopproces reeds worden gescheiden. Dit kan bij grotere projecten tot aanzienlijke kostenbesparingen leiden.


Bij aanbestedingsprocedures kan een EMVI beoordeling (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) vereist zijn. Ook ten aanzien van EMVI criteria en de wijze van toetsing van inschrijvingen aan deze criteria kunnen wij U adviseren.

Onze opleidingen

Wij verzorgen opleidingen gericht op asbest en veiligheid.


Bekijk ons aanbod

Informatie aanvraag

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de informatie op onze website nog vragen over onze diensten?

U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer (072) 5037050 of via ons contactformulier.

Contactformulier

Ingenieursbureau Broomans BV | Melkweg 8 | 1841 JJ Stompetoren | (072) 5037050
| info@broomans.nl | Facebook | LinkedIn