Onderhoud kwaliteitssysteem

Een kwaliteitssysteem vraagt onderhoud. Bij wijziging van normen of bij uitbreiding van het bedrijf dient ook het kwaliteitszorgsysteem te worden aangepast. Ingenieursbureau Broomans BV voert voor vele bedrijven het onderhoud uit aan het zorgsysteem en het handboek. In de praktijk betekent dit een stevige ondersteuning voor de interne kwaliteits-co√∂rdinator, bijvoorbeeld door middel van het uitvoeren van interne audits, het doorvoeren van verbeteringen, het houden van toolbox meetings (veiligheidsbesprekingen), uitvoeren van ongevalsonderzoeken en directiebeoordelingen. 
Wij kunnen zelfs handelingen voor u in het LAVS (Landelijk AsbestVolgSysteem) voor u verrichten, zoals onder andere het invoeren van stortgegevens en het opleveren en archiveren van projecten.

Enkele opdrachtgevers ervaren hierdoor een dusdanige lastenverlichting, dat men het gehele kwaliteitsmanagement aan ons overlaat. Wij nemen daarmee een hele zorg uit handen van de verantwoordelijke bedrijfsleider zodat deze zich optimaal kan richten op zijn of haar kerntaken.

Onze opleidingen

Wij verzorgen opleidingen gericht op asbest en veiligheid.


Bekijk ons aanbod

Informatie aanvraag

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de informatie op onze website nog vragen over onze diensten?

U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer (072) 5037050 of via ons contactformulier.

Contactformulier

Ingenieursbureau Broomans BV | Melkweg 8 | 1841 JJ Stompetoren | (072) 5037050
| info@broomans.nl | Facebook | LinkedIn